Oldalak

2010. november 18., csütörtök

Kreatív blogger díj - másként

Eszter-től kaptam ezt díjat.
Nagyon köszönöm, amit számomra írtál bejegyzésedben, igazán jólesett.


Nem akarlak megbántani, távol áll az ilyesmi tőlem, csak nem vagyok híve az efféle körlevélszerűen terjedő üzeneteknek. Így hát vessenek meg, de én megszakítom a kört (a többi körlevéllel is ezt teszem, amit mail-ben kapok). Tanulságképpen egy kis olvasnivaló itt. (Krisssztől koppintottam a linket.)

Egy mozgalmat is indítanék a körlevelek, díjak ellen, ha tudnám hogyan kell ezt.

Akitől kaptam tudom a jó szándék vezérelte, de biztosíthatlak benneteket 1001 módja van még annak, hogy kapcsolatba lépjünk egymással, hogy kinyilatkoztassuk véleményünket egymásról.
Én például a kommentelést szeretem a legjobban. Azonnal a címzetthez ér és egy-egy munkához is szorosan kapcsolható. Így hát a jelszóm mostantól:

Ne díjazz, kommentezz !

8 megjegyzés:

  1. Én máris támogatom a "mozgalmat":)

    VálaszTörlés
  2. Csinálhatnánk egy kommentezz ne díjazz blinkie-t, és aki ezt szeretné, az kiteszi a blogjára. Így mindenki láthatja sértődés nélkül, hogy nem szeretnénk sorozatdíjakat kapni. Aki meg szeretne, az továbbra is küldheti. Én megértem őket is.

    VálaszTörlés
  3. Támogatnám én is a mozgalmat!

    VálaszTörlés
  4. Csókolom,
    én mindenknek kötelezővé tenném a Krisssztől lopott link elolvasását! Fantasztikus, igaz és hangosan, nyerítősen kacagtató egyszerre. Ja. És csatlakozom a "Ne díjazz, kommentezz!" mozgalomhoz.
    Andi

    VálaszTörlés
  5. hát én is csatlakozom, bár nem mondom, hogy nem esik jól ha valaki gondol rám, mégha egy dij erejéig is... az viszont mindig lehengol ha megjelenik egy komment (legyen az nálam vagy bárki másnál) és olyan szivesen olvasnám, hogy mit irtak és jön a pofon, hogy "kaptál egy dijat"... Krissz linkjét majd megnézem, ha nálunk is zsongni kezd az élet...

    VálaszTörlés
  6. Szerintem is ezeknek a blogdíjjaknak a többsége tartalom vesztett lett.Legalább is amiket én megismertem.Maga a motívuma jó de szerintem sokkal személyesebb egy saját készítésű apróság bármi mint az ilyen futószalag emblémák.Persze az újdonságot finoman kell bevezetni és a a régit pedig szakaszosan kell elhagyni. Valószínűleg így lehet a legalacsonyabb szinten tartani a sértődöttséget.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a reagálásokat, a támogatásotokat. A blinkie nagyon jó ötlet, csak sajna én nem tudom megvalósítani.... Krisssz-el felveszem ez ügyben a kapcsolatot...ha lesz belőle valami mindenképp jelentkezem vele.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...