2011. október 9., vasárnap

Hallottátok már.....

Beedee nem bír magával és hamarosan (2011.10.12) útjára bocsátja legeslegújabb freebie készletét.....
Nagyon tetszenek a színei! Fiús anyukák, csapjatok le rá! Az elemek közül a gombok jönnek be nekem a legjobban és persze a két figura (a lány Aliz). Mivel a névadásban segédkeztem egy icipicit én már megkaptam a készletet.
Az első oldalam éke lesz az idei évről szóló fotókönyvemnek. A zászlócskákat csak nekem készítette Szilvi, ezúton is nagyon köszönöm neki! És még mást is kaptam, hogy mit.....hamarosan kiderül. :)

8 megjegyzés:

 1. Remek első oldal az idei évhez :) És picit (nagyon) irigy vagyok a zászlócskák miatt, de megérdemelted! Titkok miatt fúr az oldalam rendesen...

  VálaszTörlés
 2. Nagyon klassz lett az oldalad, igazán helyesek a kispasik!!!

  VálaszTörlés
 3. A készlet is és a zászlós oldalad is tetszik.

  VálaszTörlés
 4. Nem vagyok otthon... de ez az én szerencsém... így csak megkönnyeztem a blogruhád.... ha otthon lennék most bőgnék, mint egy gyerek... KÖSZÖNÖM!!!!!!!!! Gyönyörű!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 5. Ez nagyon klassz kis oldal lett!!!
  A blogrucidtól elaléltam....gyönyörű! :-)
  Most nagyon irígy vagyok! :-DD

  VálaszTörlés
 6. Fantasztikus az új blogkülsőd!!! tarthatnál nekem egy kis továbbképzést blog designból!!! :)))

  VálaszTörlés
 7. Jaj, ez az új blogruha...annyira egyben van és olyan szép lett!!! Gratulálok Neked és Beedeenek is!

  VálaszTörlés
 8. Éreztem már, hogy végre haza kell érnem:-)) Büszke lehetsz, hogy a gyönyörű készlet egy részének inspirálója lehettél!! ... és persze egyből készítettél a fiúkról egy csodás albumoldalt:-)) Hát a blogrucid, attól meg aztán teljesen elájultam. Kérlek, ha Ritttus továbbképzését megkezded, szólj nekem is, máris jelentkezem!! Tökéletesen logikus felépítésű és hihetetlenül finom, meleg, csalogató a blogdizájnod is Bee készletéből!!! Szeretettel gratulálok! ... ne feledd, jövök a képzésre!!!:-)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...