Oldalak

2012. február 6., hétfő

A sárkány éve

2012. január 23-tól 2013. február 9-ig tart a kínai holdújév szerint a Sárkány éve. A Sárkány bátor és energikus, így mi is azok leszünk ebben az évben. Megvalósulhatnak a legnagyobb álmaink, új kihívásokkal nézünk szembe, és gyorsan kell döntéseket hoznunk a siker érdekében. A házasság és a gyermekáldás szempontjából nagyon kedvező év áll előttünk, és ha vállaljuk a nagy kockázatokat, igazán nyereségesek leszünk majd.


Ildi  ATC készletéről hírleveléből értesültem, 
amint letöltöttem már indítottam is a PS-t és ez lett belőle:


Rucolla Design - ATC_0212


5 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy műveletlen vagyok, de őszintén fogalmam sincs, hogy csinálod ezeket a montázsszerű műveket. Viszont nagyon tetszik! A sárkányokat meg egyébként is csípem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem műveletlenség Márti! :) Digitális scrapbook a másik hobbim (az egyiket tudod). Ezeket a kártyákat és az oldalakat is PhotoShop programmal szerkesztgetem, rakosgatom össze.

      Törlés
  2. Na, akkor köszönöm ezt a kedves bíztatást, magamra vettem, hiszen ezzel a képpel beköltözött hozzám a sárkány, és majd jól szerencsét hoz nekem ebben az évben. Nagyon tetszik a színvilág és jók ezek az egymásra pakolt elemek!

    VálaszTörlés
  3. Energia bomba ez a bal oldali sárkány!! ... és ugye csupa jó fog történni velünk a sárkány évébeeeen?!:-)) Nagyon kis aranyosak!!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...