Oldalak

2011. január 3., hétfő

Cewe 85 ..

Ebben az évben is szeretnék minden héten részt venni a cewe kihívásain (és ez sem fogadalom). A heti téma mi más lehetne, mint az évkezdés vagy valami olyan dolog, ami ebben az évben az első volt. Nagy fába vágtam a fejszém. Szeretném megtanulni a peyote fűzést. Nagy lökést jelentett ebben, hogy Évi és Ildi barátnőmtől is ennek a technikának a leírását kaptam ajándékul.

Első próbálkozásom a GYÖNGY-VARÁZS sorozat első kiadványában található csövecske. Én fülbevalót készítettem belőle, de vannak még terveim. Az első biztos, hogy az lesz, hogy újra megfűzöm az egyik felét és tükörképében csinálom meg a fülbevaló párját. Nem biztos, hogy feltűnt neked, de én a fotózásnál jöttem rá, hogy így kellett volna csinálnom. Hiába... minden kezdet nehéz, de ahogy a scrap kommentemben is írtam a tényen nem változtat, ez az első füli, amit ebben az évben készítettem.


cewe_tiszta_lappal
cewe_varras
Disfunctional Design - TabbedFrames_AddOn
Roben Marie Smith -Art Nouveau

4 megjegyzés:

  1. Ez szuper lett! Teljesen leköröztél és lenyűgöztél. Tükörkép ide vagy oda, nekem így is tetszik. Ja! És illik Olivér horgolt sapijához... :)

    VálaszTörlés
  2. Itt is gratulálok Andi! Egyébként, ha nem hívod fel a figyelmem, észre sem veszem a párhuzamosságot:-)))

    VálaszTörlés
  3. Éppen ma reggel döbbentem rá, hogy mennyire nem szeretem a szimmetriát. (mondjuk, a két szemem egyformán való kifestése se megy :))))
    Nagyon ügyes vagy Te Kisnyul! Hogy van időd ennyi mindenre? Csodaszép az oldalad, az a háttérbemosás, és a textilezés fantasztikus lett!

    VálaszTörlés
  4. Evadraganak tökéletesen igaza van: hogy van időd minderre? Büszke vagyok Rád, nagyon jó fülik lettek.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...