Recept:
Én Oetker dzsemfix Extra 2:1-bent szoktam használni.
1 adag meggy (1000-1250g magozva)
500 g cukor
10 dkg étcsoki
1-2 mokkáskanál fahéj
1 tasak dzsemfix
És ha már megcsináltam,
és Krisssz jóvoltából már meg is tudom osztani,
ezúton is köszönöm a fejtágítást!!!
Hmmm, nagyon guszta már a fotó is, no a receptről ne is beszéljünk! Meggyem van itthon, csokim is, talán a 7végén én is főzök ilyet. Köszi a leírást és a címkét is! Margó, Téged is puszillak, amiért kérted! :)
VálaszTörlésEzek szerint érthető volt:)) Brutál jól hangzik ez a lekvár:) És holnap megyek sárgabarackot szedni.:)
VálaszTörlésJajjj, elszálltam, mert kommentelés közben letöltöttem! Húúúú de szuper, akkor mi is megtanultuk ezt is:-)
VálaszTörlésBírom, ahogy haladsz, ahogy mindent felfedezel!!
... nagyon hálás vagyok a receptért, hétfőn meggyvásárlás - meg egyéb, amit írtál -, majdnem 100 %-os étcsoki:-)))
Margó, aztán majd kérek egy oldalt belőle. :)
VálaszTörlésKipróbáltam a csokis-meggyest! A rokon gyerekeknek készítettem,de azt hiszem nem ért véget a lekvár főzés. Diabetikusatis készítek, hogy én is csemegézhessek! :)
VálaszTörlésPiroska, örülök, hogy bejön neked is! Krisssz is megcsinált már, a blogján megtalálod az ő variációját.
VálaszTörlés