Oldalak

2012. október 3., szerda

Krónika

A Cewe talin feltöltődtem. Mindenki hozta az általa készített könyveket. Én a 2011-es családi albumunkat, amit most be is mutatok nektek.





Nagyon jó volt nézegetni, ötleteket meríteni a lányok munkáiból. Például Osli könyvéből, amit a fia tanítóinak és az osztálytársaknak adtak negyedik osztály végén egyfajta búcsúajándéknak. Egy oldal egy gyerekről szólt, szerepelt négy kép a csemetéről első osztálytól negyedik osztályig és egy kis személyes leírás a barátairól az emlékezetes eseményekről. 
Ezt a lehetőséget már el is újságoltam Balázs osztályában, persze csak a szülőknek és mondhatom nagy sikere volt. Szóval megvan a jövő évre az első feladatom.

Ha te is kedvet kaptál egy fotókönyv elkészítéséhez, bátran tudom ajánlani ezt az oldalt. A számítógépedre letöltheted az ingyenes szoftvert, amivel összeállíthatod, illetve megrendelheted a saját könyvedet.

Lassan itt az év vége és a szokásos családi krónikás fotókönyvemből még csak négy oldalpárt nyilvánítottam késznek. Rengeteg élmény vár még feldolgozásra. A nyaralásunk, amit idén Horvátországban töltöttünk megtöltene egy teljes fotókönyvet. Hamarosan jövök a már elkészült oldalaimmal is!

De addig is szinte végszóra....ebben a pillanatban kaptam meg Ányi ajándék oldalát, amit a nyaralásunk egyik fotójából készített. Anita, itt is nagyon köszönöm!




7 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik! Teljesen "odavagyok"!

    VálaszTörlés
  2. Én nem értek hozzá...végignéztem az albumot...azt kell mondjam SZENZÁCIÓS! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Nekem is tetszik, helyesek vagytok :) Bár a technikai része nekem totál homály, nagyon hangulatosra megcsináltad!

    VálaszTörlés
  4. Jó lett a képeskönyv, nagyon teszik.

    VálaszTörlés
  5. Láttam élőben is: higgyétek el, szuper lett! Az Ányis oldaltól lehidalok: olyan jó, hogy van ilyen nagycsaládos fotó is rólatok... Balázs gatyója meg mint a kék ég, pont olyan.

    VálaszTörlés
  6. Már többször is készítettem fotokönyvet, mondhatom nagy sikere volt a családban. Sok időmbe telt, töviről-hegyire ismerem, mégis bármikor képes vagyok kinyitni és soha nem unom meg. Mindenkit biztatni tudok, vágjon bele! Érdemes!

    VálaszTörlés
  7. Már többször is készítettem fotokönyvet, mondhatom nagy sikere volt a családban. Sok időmbe telt, töviről-hegyire ismerem, mégis bármikor képes vagyok kinyitni és soha nem unom meg. Mindenkit biztatni tudok, vágjon bele! Érdemes!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...